Piši za teorije!Piši članke za Teorije portal na email

Bigfoot postoji i za to imamo dokaze!

bigfoot-2015Ako su rezultati teksaških znanstvenika točni, Bigfoot je naš bliski rođak i nastao je zahvaljujući spolnim odnosima žena i nepoznatih primata prije 15 tisuća godina

Grupa znanstvenika iz Teksasa, forenzičara, genetičara, veterinara i patologa, tvrdi kako ima dokaze da popularni Bigfoot nije mit, već da to biće doista postoji!

Do tog su zaključka došli zahvaljujući DNA analizi jer su se uspjeli dokopati uzoraka dlake, sline, krvi i urina tog neobičnog stvorenja.

Bigfoot  je hibrid između čovjeka i nepoznatog primata te se razvija zadnjih 15 tisuća godina, izjavila je za Daily Mail Melba S. Ketchum, veterinarka iz Teksasa, koja je s kolegama pet godina radila na dokazivanju postojanja tog bića.

Rezultati koje je dobila govore da su prvi ‘jetiji’ nastali zahvaljujući parenju nepoznatoga primata i žena, te da ne pripadaju rodu velikih majmuna.

‘Nema šanse, to su sigurno kontaminirani uzorci’

U međuvremenu su već pale i prve sumnje u tačnost tih rezultata, pa tako zamjenik urednika časopisa Skeptical Inquirer Benjamin Radford vjeruje da je Ketchum radila s kontaminiranim uzorcima.

– Kada se nestručno rukuje s dokazima, dovoljno je da se zakašljete i da sve uništite. Vjerujem da je upravo to zbunilo Ketchum i njene kolege, da su uzorke dobili od ljudi koji ih nisu znali pravilno izuzeti – napisao je.

Ketchum tvrdi da to nije bio slučaj, a tko je u pravu, narednih će dana morati utvrditi nezavisni tim stručnjaka.

Izvor: 24sata.hr

Dodaj komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *